Weetjefit

Fitte werknemers zijn niet alleen minder vaak ziek, ze presteren ook beter. Weet je fit zorgt er met een eenmalige cursus voor dat uw medewerkers blijvend gezonde keuzes zullen maken. En gezonde medewerkers zorgen voor een zakelijk gezond bedrijf. U verdient de kosten gegarandeerd snel terug.

Werkwijze bij Weetjefit divider Particulieren bij Weetjefit

Het programma

Kennis staat centraal. Door te begrijpen wat er in voeding zit en hoe voeding werkt in het lichaam, verandert de manier waarop je boodschappen doet. Het programma is interactief. De cursusleider vraagt deelnemers naar hun dagelijkse eetgewoonten en laat zien welke keuzes beter kunnen. Ook worden gedrag en gewoontes besproken en onderliggende motieven. Zo bouw je een nieuwe positievere relatie op met voeding. We eindigen met het hoofdstuk `Snack je slank`. Hoe je door middel van lekker eten kunt afvallen. Ja dat kan! 

Interesse?

Wilt u weten of (W)eet je fit iets is voor uw organisatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon 0638 241 741 stuur een e-mail naar info@fit-nl.com.

Ga voor meer informatie naar de pagina Aanbod.